Edo Draaijer
Volledig scherm
PREMIUM
© Edo Draaijer

Zo verovert grote vriendelijke reus uit Noorwegen onze woningmarkt met zevenmijlslaarzen

De HuisbazenDe Vikingen zijn terug in Nederland, niet op rooftocht maar als kopers van onze huurwoningen.

8 reacties

 • evert koekkoek

  2 weken geleden
  "De Vikingen zijn terug in Nederland, niet op rooftocht maar als kopers van onze huurwoningen." Is het opkopen van huurwoningen niet gewoon een ordinaire rooftocht? En wat te denken van: "Zo verovert grote vriendelijke reus uit Noorwegen onze woningmarkt met zevenmijlslaarzen". Veroveren van de woningmarkt met zevenmijlslaarzen is ook niets anders dan ordinaire rooftochten en stroperij. Woningzoekers komen nog meer in de kou te staan, niemand wordt hier beter van. Huren worden onbetaalbaar.
 • Petra Pressler-Knaap

  2 weken geleden
  Wij huurden vroeger van het ABP, was een goede huisbaas en eerlijke huur, dus wat mij betreft een goede investering van onze pensioenfondsen… Als het puur winstbejag is met torenhoge huren, is dat een andere kwestie… Het probleem momenteel is hoofdzakelijk de lage rentevoet, die niets opleveren voor je spaargeld…
 • B. Veerman

  2 weken geleden
  Toppie van die rechtse regering, de VVD maakt ons land kapot en miljoenen mensen vinden dat geweldig als ze hun hypotheekrenteaftrek maar behouden.
 • Timo Cleton

  2 weken geleden
  Reden te meer om woonplicht bij wet te regelen en de huursector te laten regelen door de gemeente waarbij er geen winst gemaakt mag worden en investeringsmaatschappijen weren uit deze sector. Een dak boven je hoofd is een primaire levensbehoefte die voor veel mensen onnodig duur uitpakt. Investeringsmaatschappijen bepalen voor een groot deel wat nederlanders moeten betalen om in nederland te kunnen wonen. Haal de tussenpersonen er tussenuit en het wordt ineens een stuk goedkoper.
 • Peter van Buren

  2 weken geleden
  Dus met instemming van de overheid zijn onze kinderen kansloos op de woningmarkt.... bedankt

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn