Zoektocht met speurhonden naar vermiste Zoran (40) in Apeldoorn

videoTwaalf reddingshonden zoeken momenteel naar de vermiste Zoran het Zuiderpark in Apeldoorn. De speurhonden doorzoeken op verzoek van de familie het park. De 40-jarige Zoran is sinds 1 oktober vermist.

 De vader van vier kinderen heeft afgelopen dinsdag naar verluidt in verwarde toestand zijn huis in Apeldoorn-Zuid verlaten en sindsdien is er niks meer van hem vernomen.

Volledig scherm
De speurhonden van RHWW in Duiven doorzoeken het Zuiderpark in Apeldoorn. Sinds enkele dagen wordt de 40-jarige Zoran vermist. © Persbureau Heitink

De reddingshonden van RHWW uit Duiven komen elke zondag bijeen om te trainen. Van een trainingsronde is het nu een echte speurtocht geworden. ,,Er is geen enkel aanknopingspunt, geen enkele tip. Dus de familie tast volledig in het duister en heeft ons om hulp gevraagd", zegt Louise Smits van de RHWW. 

Daarom zijn de honden en de hondengeleiders naar Apeldoorn gekomen. Ze zoeken rond en in het park omdat het groen in de buurt is van het huis van de vermiste Zoran. ,,We zijn zondagochtend begonnen en zijn zeker nog wel anderhalf uur druk.”

Volledig scherm
© Persbureau Heitink
Volledig scherm
© Persbureau Heitink
Volledig scherm
© Persbureau Heitink

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn