De Van Berlo-locatie in Apeldoorn, tegenover McDonald's is nu nog een open vlakte. Volgend jaar wordt begonnen met de bouw van een woontoren. Ontwikkelaar Frank van Berlo wil daaronder graag een La Place en Jumbo.
Volledig scherm
PREMIUM
De Van Berlo-locatie in Apeldoorn, tegenover McDonald's is nu nog een open vlakte. Volgend jaar wordt begonnen met de bouw van een woontoren. Ontwikkelaar Frank van Berlo wil daaronder graag een La Place en Jumbo. © Gep Leeflang

Zorgt woontoren voor terugkeer La Place met Jumbo in Apeldoorn?

Horecaketen La Place en in het kielzog een stadssupermarkt van Jumbo zijn in beeld voor het nieuwbouwproject tegenover de McDonald's in het centrum van Apeldoorn, de zogenaamde Van Berlo-locatie. Daar komt een 61 meter hoge woontoren met daaronder horeca en winkels. 

  1. Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfotograaf stuit op roedel wolven

    Gemist? Seksshop Deventer viert jubileum en natuurfoto­graaf stuit op roedel wolven

    Frenky uit Deventer heeft één regel als hij op straat loopt. Hij begroet je niet als eerste, want dat zou nog wel eens tot een conflict met je partner kunnen leiden als die naast je loopt. Frenky is namelijk al 50 jaar de trotse bezitter van een seksshop in Deventer. Dit is één van de verhalen van afgelopen week die je absoluut gelezen moet hebben, maar er zijn er zeker nog meer die het teruglezen waard zijn. Een overzicht:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

Apeldoorn