Dirk heeft zijn bakfiets voor de deur gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk heeft zijn bakfiets voor de deur gezet. © Kevin Hagens

Zorgt zwervende Dirk ervoor dat er eindelijk iets gebeurt met dit pand in centrum Apeldoorn?

Zo staat het tijden leeg, zo is er opeens weer een ‘bewoner’. Kanaalzicht, een markante woning in het centrum van Apeldoorn, is sinds kort de thuisbasis van straatavonturier Dirk. De vraag onder omwonenden is vooral: wat zijn de plannen met dit vervallen pand?

2 reacties

 • Inge

  4 maanden geleden
  Wat er ook in zal komen, wat mij betreft niet slopen maar absoluut in de oude staat herstellen, want het is - als je even goed kijkt - echt een mooi en karakteristiek pand. Waarom geen monument ervan maken? Ben zelf helaas niet rijk, en ook niet handig met klussen. Maar er is vast iemand die dat WEL is.
 • J Maat

  4 maanden geleden
  Een mooi appartementencomplex ernaast en Villa Kanaalzicht in ere herstellen en er een mooi restaurant of iets dergelijks van maken
 1. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
  Liveblog

  SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

  Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.

Apeldoorn