Volledig scherm
Handtekeningenjagers op de boekpresentatie van ‘Op pad met de dikke prins’ in Luxor Live. © Gerard Burgers

‘1.400 frikandellen’ om succes boek Theo Janssen en Marcel van Roosmalen te vieren

VIDEOARNHEM - ‘Op pad met de dikke prins’, het boek van Marcel van Roosmalen en Theo Janssen, is met stip binnen gekomen in de hoogste regionen van De Bestseller 60. In de lijst, aangevoerd door Leo Timmers met ‘Een huis voor Harry’ staat de uitgave op de vijfde plek, net onder ‘Dit is mijn moeder’ van Tommy Wieringa.

Van Roosmalen en Janssen koppelden de afgelopen week een complete promotietour aan de releasedatum van ‘Op pad met de dikke prins’, met onder meer een reeks voorpublicaties, kranteninterviews en televisieoptredens. Hoogtepunt was de boekpresentatie, dinsdagavond, in een stampvolle grote zaal van poppodium Luxor Live in Arnhem.

Uitgever Inside is zeer content met het verkoopsucces, al laat woordvoerder Marieke Derksen zich er via Twitter ‘op zijn Van Roosmalens’ onderkoeld over uit: ‘We zijn er best wel blij mee’. Maar gevierd werd de topnotering wel. ‘Met 1400 frikandellen’.  

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement