De politie kon snel na het incident een 21-jarige Arnhemmer aanhouden die kort daarvoor met geweld een diefstal had willen plegen bij tankstation Fransen.
Volledig scherm
De politie kon snel na het incident een 21-jarige Arnhemmer aanhouden die kort daarvoor met geweld een diefstal had willen plegen bij tankstation Fransen. © Roland Heitink / Persbureau Heitink

21-jarige man aangehouden voor diefstal met geweld bij tankstation in Presikhaaf

ARNHEM - Op het Kramersgildeplein in Arnhem heeft een 21-jarige Arnhemmer donderdagochtend geprobeerd spullen te stelen uit het Shell tankstation Fransen. De verdachte werd betrapt en slaagde er door geweld te gebruiken in weg te komen uit de zaak. De politie kon de man even later alsnog aanhouden.

  1. Henk en Joke helemaal ontdaan na nachtelijke ‘aanslag’ met cobra: ‘We zijn keurig nette burgers’
    PREMIUM

    Henk en Joke helemaal ontdaan na nachtelij­ke ‘aanslag’ met cobra: ‘We zijn keurig nette burgers’

    Een aanslag. Daar had de knal, die een deel van de Arnhemse wijk Heijenoord in de nacht van vrijdag op zaterdag uit zijn slaap rukte en de woonkamer van de familie Boesveld in een slagveld veranderde, nog het meest van weg. Maar wie de heer des huizes Henk, zijn vrouw Joke en hun kinderen Jurre en Jolijn kent, weet wel beter. Deze mensen doen helemaal geen vlieg kwaad. Deze mensen hebben geen vijanden.