Volledig scherm
Foto ter illustratie.

A12 bij Arnhem weer vrij na ongeluk

UpdateARNHEM - Verkeer op de A12 bij Arnhem had aan het einde van de middag te kampen met forse vertraging richting het oosten. Oorzaak van de problemen was een aanrijding waarbij meerdere voertuigen betrokken zouden zijn. De file was omstreeks 17.30 uur opgelost. 

Volgens bergingsbedrijf Van Amerongen gaat het om zes voertuigen.

Het incident gebeurde even voorbij bij knooppunt Grijsoord, de aansluiting met de A50 richting Nijmegen. Er werden twee rijstroken afgesloten voor hulpverlening. 

Wegbeheerder Rijkswaterstaat meldde rond 17.15 uur een file van twaalf kilometer tussen de afrit Wageningen-Ede en het knooppunt Waterberg, goed voor meer dan een half uur vertraging.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigingen en straatroof in Zevenaar

    OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigin­gen en straatroof in Zevenaar

    ARNHEM/ ZEVENAAR - Oud zeer, nieuw zeer, opgekropte woede, ongeloof en toekomstplannen vlogen maandagochtend kriskras door de rechtszaal in Arnhem. Een 20-jarige Arnhemmer hoorde daar 200 uur werkstraf, 300 dagen voorwaardelijke celstraf en 8 maanden enkelband eisen, vanwege bedreigingen en een vernieling bij zijn moeder in 2017 en een gewelddadige straatroof in maart 2018 op een jongeman in Zevenaar.