Anne Marie Schrijver op Klingelbeekseweg 27 in Arnhem. Het verderop gelegen Klingelbeekseweg 27H op het grondgebied van de gemeente Renkum bezorgt haar problemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne Marie Schrijver op Klingelbeekseweg 27 in Arnhem. Het verderop gelegen Klingelbeekseweg 27H op het grondgebied van de gemeente Renkum bezorgt haar problemen. © Rolf Hensel

Anne Marie worstelt met spookbewoners op haar adres: ‘Niet te geloven, alweer’

Je inschrijven op een adres van een ander zonder dat de gemeente van tevoren controleert of dat in orde is. Dat kan in Arnhem, zo heeft Anne Marie Schrijver ontdekt. In 2018 werd ze voor het eerst geconfronteerd met de inschrijving van een wildvreemde bewoner op haar adres. Vorige week was het opnieuw raak. ,,Weer iemand die plotsklaps op mijn adres woont.”

6 reacties

 • Lorenzo Smening

  1 week geleden
  @Marco Wassink, ik (als tuin en natuurliefhebber) zeg niet dat er tegels in moeten. Het gras bijna een meter hoog vind ik niet zo netjes overkomen en het voegt niets extra's toe aan de natuur. Het is gewoon gebrekkig onderhoud, wat de indruk kan wekken dat de bewoner lange tijd niet aanwezig is (en dus ook niet zal merken dat er een spookinschrijving is.)
 • Marco Wassink

  1 week geleden
  @ Lorenzo, Niets mis met de tuin i.m.o. Mooie en weelderige tuin i.p.v. "tuinen" die zijn volgeplempt met tegels.
 • Lorenzo Smening

  1 week geleden
  Misschien helpt.het om de om de tuin wat beter te onderhouden zodat het ook niet lijkt alsof er lange tijd niemand in de woning is geweest en een spookinschrijving toch niet snel opgemerkt zal worden.
 • W. Kloppenburg

  1 week geleden
  Het oplossend vermogen van de Overheid is ondanks alsmaar toenemende aantallen ambtenaren nagenoeg nul, zelfs de simpelste zaken die met een paar telefoontjes op te lossen zijn lukt ze niet. Het enige waar ze wel goed in zijn is tolgaren tot en met deurwaarders beslagen en publieke verkopen aan toe behalve dan weer bij criminele, het ontnemen is nog steeds het lachertje van de eeuw.
 • Casper Hijkoop

  1 week geleden
  Dit gebeurde in mijn studententijd volop. Buitenlandse studenten schreven zich in om toeslagen te ontvangen, maar schreven zich na vertrek nooit uit (onwetendheid?). Elke dag blauwe enveloppen retour afzender. Op een dag wilde de deurwaarder het huis zelfs leeghalen. De gemeente mocht bij navraag niets zeggen vanwege persoonsgegevens, maar snapte uiteindelijk ook wel dat 7 Ghanezen en Chinezen op een kamer van 18m2 onwaarschijnlijk was.