Volledig scherm
Videostill Forum voor Democratie. © Forum voor Democratie

Arjan de Kok lijsttrekker Forum voor Democratie in Gelderland

ARNHEM - Arjan de Kok (56) uit Noordeinde (gemeente Oldebroek) is de lijsttrekker van politieke partij Forum voor Democratie (FvD) tijdens de Gelderse Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 20 maart.

Kok is al enkele jaren betrokken bij Forum voor Democratie en was in 2017 al kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Kok werkt bij de Nationale Politie. ‘Hij is getrouwd, vader van drie kinderen en woont in de Gemeente Oldebroek. Arjan de Kok is al ruim 2 jaar bij FVD betrokken, wij hebben hem leren kennen als een echte teamplayer met overzicht en inzicht die begrijpt wat nu vereist is voor een beter bestuur in Gelderland en in Nederland’, schrijft de partij op Facebook.

De Kok zegt in een promotievideo van de politieke partij dat hij zich wil inzetten voor het verbeteren van de veiligheid in de provincie, de agrarische sector, het verbeteren van de infrastructuur en het stimuleren van ondernemerschap. 

‘Heel veel mensen weten niet dat er vier miljard op de bankrekening van de provincie Gelderland staat. Gelderland is de rijkste provincie van Nederland. Tot nu toe is dat geld nog niet ten goede gekomen van de inwoners van Gelderland en dat moet nu eindelijk eens gaan gebeuren. En de horizonvervuilende windparken daar gaan we mee stoppen’, zegt De Kok in de video. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement