Volledig scherm
PREMIUM
Het team van Curnonsky: directeur Hans van Triest, restaurantmanager Nicole Valkhof en chef kok Gerrit Vriezinga. © Erik van 't Hullenaar

Arnhem kan nu na de boodschappen culinair uitblazen in Villa Curnonsky

ARNHEM - Arnhem heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij, vernoemd naar de Franse gastronoom Curnonsky. Het bedrijf ligt aan de drukke Utrechtseweg in Lombok, pal voor de nieuwe supermarkt van Hoogvliet. 

Directeur Hans van Triest beschrijft zijn zaak als een ‘laagdrempelige horecaspot voor verrassende gerechten, goede koffie en een smakelijke lunch’.

Kruisbestuiving tussen supermarkt en horeca ligt voor de hand, omdat de nieuwe Hoogvliet klanten aantrekt uit Arnhem en wijde omgeving. ,,We gaan ook aan de slag met gezamenlijke acties”, vertelt Van Triest. 

Zaak op Curaçao

Villa Curnonsky moet een rustpunt worden aan de drukke doorgaande weg. ‘Lekker uitblazen na het shoppen’, heet het. ,,Zonder de parkeerproblemen van de binnenstad”, zegt Van Triest. 

Hij is een fan van Curnonsky, roemt de befaamde culinair recensent om zijn ‘giftige pen’. De contouren van zijn portret vormen een beeldmerk op een zijraam van het restaurant en keert ook terug in andere details. ,,Ik had vroeger een zaak op Curaçao die zo heette. Dit is de tweede onder die naam.”

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenleving’
    PREMIUM

    Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenle­ving’

    ARNHEM - Haar hele woonkamer in de Arnhemse wijk Schuytgraaf ademt Melissa. De kaars op tafel met haar portret draagt de tekst: ‘Uit ons leven, niet uit ons hart'. In de kast staat een grote foto en aan de wand hangt een geschilderd portret van de selfie die Melissa Ulrich ooit maakte. Een lachend onbezorgd gezicht, liggend in het gras. ,,Die heeft ze gemaakt in de Efteling op 5 mei 2006. Nog geen drie weken later was ze dood, vermoord", zegt moeder Madelein Weyling.