Arnhemmers aangehouden die opgeteld nog duizend dagen cel ‘tegoed hebben’

ARNHEM - De politie heeft gisteren verschillende Arnhemmers aangehouden die nog een celstraf moesten uitzitten. Volgens de politie Arnhem-Noord zijn de aangehouden personen samen nog goed voor ruim duizend dagen celstraf. 

Dat meldt de politie Arnhem-Noord op Facebook.

De Arnhemse politie besteedde donderdag ‘extra aandacht’ aan onder meer openstaande boetes. Naast de bajesklanten werd ook voor een bedrag van ruim 3.300 euro geïncasseerd. 

De politie vond tijdens de actie ook nog dertien kilo vuurwerk in een woning. Er werden twee vuurwapens in beslag genomen. Twee personen zonder verblijfsvergunning werden aangemeld bij de vreemdelingendienst. Verder werden tientallen verkeersboetes uitgedeeld. 

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.