Het prachtig verscholen vakantieoord Petersburg in Arnhem telt ruim zeventig huurders, veelal eigenaren van stacaravans. Het vakantiepark is verkocht. Het wordt een recreatiepark met lodges.
Volledig scherm
PREMIUM
Het prachtig verscholen vakantieoord Petersburg in Arnhem telt ruim zeventig huurders, veelal eigenaren van stacaravans. Het vakantiepark is verkocht. Het wordt een recreatiepark met lodges. © Rolf Hensel

Arnhems vakantieoord verkocht, huurders ‘overvallen’: ‘Zo’n plek en gemeenschap vind ik nooit meer’

ARNHEM - Het prachtig verscholen vakantieoord Petersburg aan de bosrijke rand van Arnhem (Schaarsbergen) is  verkocht. De twee nieuwe Arnhemse eigenaren willen met ingang van komend jaar met een miljoeneninvestering het vakantiepark gefaseerd opknappen, zes cultuurhistorisch waardevolle panden renoveren en restaureren en tientallen duurzame lodges bouwen.

0 reacties

  1. Café Classen in Arnhem aan eind van middag dicht met een waarschuwing: ‘Die toffe dag nemen ze ons niet meer af’
    PREMIUM

    Café Classen in Arnhem aan eind van middag dicht met een waarschu­wing: ‘Die toffe dag nemen ze ons niet meer af’

    ARNHEM - Een officiële waarschuwing hebben ze gekregen aan het einde van de zaterdagmiddag: de uitbaatsters de muzikantenkroeg Café Classen in het stadshart van Arnhem. Ilonka Speksnijder en haar schoondochter Soraya Wormgoor-Boualem voerden even een gesprekje met twee boa's en een bevriende wijkagent in de zaak. Een paar achtergebleven gasten op straat vreesden het ergste. Wordt het een boete of niet?