Monique Warnier van boekhandel Hijman Ongerijmd aan de Grote Oord toont een klein deel van de bestellingen bij het damesrijwiel van de zaak terwijl Judith Seiner startklaar staat voor de gratis bezorging binnen Arnhem. Het meeste laten ze bezorgen via de Groene Rijders.
Volledig scherm
PREMIUM
Monique Warnier van boekhandel Hijman Ongerijmd aan de Grote Oord toont een klein deel van de bestellingen bij het damesrijwiel van de zaak terwijl Judith Seiner startklaar staat voor de gratis bezorging binnen Arnhem. Het meeste laten ze bezorgen via de Groene Rijders. © Gerard Burgers

Arnhemse boekhandels houden de moed erin met boekenbalies en fietskoeriers

ARNHEM - In het coronatijdperk waar afstand houden van elkaar en een beperkt aantal klanten per winkel een vereiste geworden is gooien de Arnhemse boekhandels het roer om. Ze introduceren de ‘boekenbalie’ met beperkt vloeroppervlak en gedoseerde toelating. Bovendien bieden ze de fietskoerier aan voor gratis bezorging.

Het Colofonaan de Bakkerstraat stelt het maximum aantal bezoekers op 3. Het ‘boekenloket’ heet het daar. Met een beperkte collectie boeken, waaronder veel titels over Arnhem. Mensen maken een praatje met elkaar. Het gaat over corona, over boeken en over corona.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement