VVD-gemeenteraadslid Karin Kalthoff heeft weer even de witte jas van de verpleegkundige aangetrokken, om in tijden van corona de zwaar belaste collega's in de zorg bij te staan.
Volledig scherm
PREMIUM
VVD-gemeenteraadslid Karin Kalthoff heeft weer even de witte jas van de verpleegkundige aangetrokken, om in tijden van corona de zwaar belaste collega's in de zorg bij te staan. © Gerard Burgers

Arnhemse politica lult niet maar poetst, aan het verpleeghuisbed

ARNHEM - Twintig jaar nadat ze in Ziekenhuis Velp het beroep vaarwel zei, maakt VVD-raadslid Karin Kalthoff uit Arnhem weer haar opwachting als verpleegkundige, in tijden van corona.

Ze heeft een zus en vriendinnen die nog werken in de zorg. Van hen hoort ze en ziet ze hoe zwaar dat nu is. ,,En eens een pleeg, altijd een pleeg”, zegt Kalthoff. Zo komt het dat het liberale gemeenteraadslid deze week haar oude beroep weer oppakte.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.