Volledig scherm
PREMIUM
Malburgen-Oost gezien vanaf het Bruishuis. © Marina Popova

Arnhemse wijk Malburgen wil niet nóg meer goedkope huizen

ARNHEM - in de wijken Malburgen-Oost, Het Duifje en Immerloo moet de gemeente niet nog meer woningen in de sociale huursector realiseren. 

Voor deze wijken moet de verplichting vervallen om bij nieuwbouw minimaal 30 procent in die sector te realiseren. 

Een betoog met die strekking is woensdagavond namens de wijkbeheergroep Malburgen Oost Zuid afgestoken door Frans van den Berg. Hij sprak de gemeenteraad toe toen die vergaderde over de ontwikkeling van de woningbouw in de stad in de komende jaren en over een onderzoek naar wat nodig is om de woningmarkt in de stad het beste te bedienen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenleving’
    PREMIUM

    Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenle­ving’

    ARNHEM - Haar hele woonkamer in de Arnhemse wijk Schuytgraaf ademt Melissa. De kaars op tafel met haar portret draagt de tekst: ‘Uit ons leven, niet uit ons hart'. In de kast staat een grote foto en aan de wand hangt een geschilderd portret van de selfie die Melissa Ulrich ooit maakte. Een lachend onbezorgd gezicht, liggend in het gras. ,,Die heeft ze gemaakt in de Efteling op 5 mei 2006. Nog geen drie weken later was ze dood, vermoord", zegt moeder Madelein Weyling.