Auto botst tegen verkeerslicht op N224, twee gewonden

updateARNHEM/ WOLFHEZE - Een 31-jarige vrouw en een 27-jarige man zijn aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding op de provinciale weg N224 even ten westen van Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. De auto waarin ze met twee anderen zaten, raakte vermoedelijk in een slip nabij het kruispunt met de Van Nieuwenhuijzenweg en botste tegen een verkeerslicht.

Hulpdiensten, inclusief een mobiel medisch team per traumahelikopter, rukten massaal uit. De twee inzittenden van de auto liepen verwondingen op en zijn naar een ziekenhuis vervoerd. Of ze er ernstig aan toe waren, kon de politie maandag aan het einde van de middag niet zeggen.

De chauffeur van de auto, een man van 36, kwam met de schrik vrij. Van de inzittenden was de woonplaats volgens de politie aan het einde van de middag niet bekend. Van de vierde persoon in de auto was de identiteit op dat moment nog niet bekend, aldus een woordvoerder. De auto raakte total loss.

Volledig scherm
Hulpverlening na de aanrijding op de N224 bij Papendal. © Timo Bouman/Persbureau Heitink
}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement