Auto in vlammen op de Monnikensteeg in Arnhem

VideoARNHEM - Op de Monnikensteeg in Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag een auto bij een brand grotendeels verloren gegaan.

Een vrouw die terugkwam van haar werk ontdekte de brand rond 03.00 uur. Zij alarmeerde de brandweer. De brandweerlieden waren snel ter plaatse, maar konden niet voorkomen dat de binnenzijde van de oude auto volledig uitbrandde. 

De politie gaat uit van brandstichting én van diefstal. De auto kwam namelijk van elders uit Arnhem. Het zwaar beschadigde voertuig is afgesleept door een berger. In de loop van de dag doet de recherche onderzoek. 

Volledig scherm
De auto die in de nacht van maandag op de Monnikensteeg in brand vloog. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”