Volledig scherm
Hulpverlening na het ongeluk in Arnhem. © Tom Huysman/Persbureau Heitink

Auto moet vol op de rem voor scooter, inzittende gewond

ARNHEM - Bij een aanrijding in Arnhem is vanmiddag een inzittende van een personenauto gewond geraakt. Het slachtoffer zat in een auto die kort voor 13.30 uur op de Thomas a Kempislaan tegen een bestelbus botste. 

De bestuurder van de auto moest vermoedelijk remmen voor een scooter die de rotonde met de Rosendaalseweg op reed. De bus reed vervolgens achterop de auto.

De inzittende van de auto werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De scooterrijder reed door. 

Blijf op de hoogte, zet pushmeldingen aan!

Altijd laatste nieuws op je telefoon of pc? Dat kan! Ga naar dg.nl en accepteer de uitnodiging die vanzelf op je scherm verschijnt!

  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.