Een politieagent stelt bewijsmateriaal veilig bij de auto die tot twee keer toe op de Voetiuslaan in Arnhem in brand werd gestoken.
Volledig scherm
Een politieagent stelt bewijsmateriaal veilig bij de auto die tot twee keer toe op de Voetiuslaan in Arnhem in brand werd gestoken. © Persbureau Heitink

Auto ‘s nachts twee keer in brand gestoken in Arnhem, waxinelichtjes gevonden

ARNHEM - De Arnhemse brandweer had het in de nacht van maandag op dinsdag druk met een wel heel vastberaden pyromaan. Tot twee keer moesten brandweerlieden uitrukken voor een autobrand op de Voetiuslaan in de Arnhemse wijk Statenkwartier. Opvallend genoeg ging het in beide gevallen om hetzelfde voertuig.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.