Auto uitgebrand in Arnhem, mogelijk aangestoken

VIDEOARNHEM - In Arnhem is in de nacht van zondag op maandag een auto afgebrand. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand, die vermoedelijk is aangestoken. 

Buurtbewoners merkten de brand aan de Aalburgstraat rond 03.10 uur op en alarmeerden de brandweer. De auto stond al snel volledig in brand. Een buurman kon nog snel zijn auto, die naast de brandende auto geparkeerd stond, weg zetten. Een ander was te laat: zijn auto raakte beschadigd. 

De politie heeft de auto afgezet en doet onderzoek naar de oorzaak brand. 

Volledig scherm
De politie heeft de auto afgezet en zal onderzoek doen naar de brand. Brandstichting word niet uitgesloten. © Melvin/Persbureau Heitink
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er komt een lijmpoging die de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders moet oplossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en - avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de SP aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.