Volledig scherm
PREMIUM
Dora Aarns is bestolen van haar gehandicaptenparkeerkaart. © Rolf Hensel

Bejaarde Dora (91) nieuw slachtoffer Arnhemse parkeerkaartdieven: ‘Waar zijn ze mee bezig?’

ARNHEM - Het dievengilde dat Arnhem-Zuid al maanden teistert en het gemunt heeft op parkeerkaarten voor gehandicapten, heeft een nieuw slachtoffer gemaakt. De hoogbejaarde Dora Aarns (91) ontdekte vorige week dat haar parkeerkaart uit haar auto weg is. 

,,Dat ze zelfs van oude mensen die slecht ter been zijn stelen, is te schandalig voor woorden. Wat voor gevoel en verstand hebben die mensen?”

De dieven slaan al langer toe in Arnhem-Zuid. Ze hebben het specifiek gemunt op de kaarten. Volgens de politie waren er na twee maanden eind vorige week 17 meldingen binnen. 

De mogelijke daders zijn nog altijd spoorloos. Aarns, woonachtig aan de Boulevard Heuvelink in de Spijkerbuurt, is een van de nieuwste slachtoffers. 

‘Overal lagen scherven’

De dag leek voor haar vorige week dinsdag nog als altijd te beginnen. Nietsvermoedend liet de nog altijd fitte 91-jarige haar hond uit. Haar goede humeur sloeg om nadat een buurvrouw op haar af kwam lopen. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement