Benevelde bromfietser beledigt agenten

ARNHEM - De politie heeft vrijdagavond een benevelde bromfietser aangehouden. De man liep tegen de lamp omdat hij passerende agenten uitschold.

De politie schrijft op Facebook dat de bromfietser hen in eerste instantie niet opviel, tot hij de agenten uitschold. Toen hij daarvoor werd aangehouden roken de agenten een alcohollucht. Hij bleek te veel te hebben gedronken en drugs te hebben gebruikt.

De man moest mee naar het bureau, waar een arts bloed heeft afgenomen van de verdachte. De man is zaterdag verhoord voor de belediging van de agenten.

Volledig scherm
Een arts nam bloed af van de benevelde bromfietser. © Politie Team Verkeer Oost-Nederland
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.