Volledig scherm
De brandweer bestrijdt het vuur op het dak van het huis in Arnhem. © Timo Bouman/Persbureau Heitink

Brand op dak woning in Arnhemse wijk Schuytgraaf

ARNHEM - Een woning in de Arnhemse wijk Schuytgraaf is flink beschadigd na een brand. Het vuur, dat kort voor het middaguur woedde, veroorzaakte twee grote gaten in het dak. 

Er raakte niemand gewond, de brandweer heeft uit voorzorg een hond uit het huis gehaald. 

De brandweer werd rond 11.30 uur gealarmeerd voor het incident aan de Vlinderhoeve. De Arnhemse brandweer en het korps Heteren rukten uit om het vuur in de isolatielaag van het dak te bestrijden.

Volgens een buurtbewoner was er een aannemersbedrijf aan de achterzijde van de woning aan het werk. De brandweer heeft een hond uit het huis gehaald. Het diertje is in afwachting van de Dierenambulance tijdelijk in een politieauto gezet.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigingen en straatroof in Zevenaar

    OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigin­gen en straatroof in Zevenaar

    ARNHEM/ ZEVENAAR - Oud zeer, nieuw zeer, opgekropte woede, ongeloof en toekomstplannen vlogen maandagochtend kriskras door de rechtszaal in Arnhem. Een 20-jarige Arnhemmer hoorde daar 200 uur werkstraf, 300 dagen voorwaardelijke celstraf en 8 maanden enkelband eisen, vanwege bedreigingen en een vernieling bij zijn moeder in 2017 en een gewelddadige straatroof in maart 2018 op een jongeman in Zevenaar.