Ajax-aanvoerder Dusan Tadic in de clinch met stewards van Vitesse na afloop van de wedstrijd Vitesse-Ajax in GelreDome, afgelopen zondag. Rechts Ajax-speler Davy Klaassen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ajax-aanvoerder Dusan Tadic in de clinch met stewards van Vitesse na afloop van de wedstrijd Vitesse-Ajax in GelreDome, afgelopen zondag. Rechts Ajax-speler Davy Klaassen. © ANP

Burgemeester Arnhem tikt Dusan Tadic en Ajax op vingers na opstootje in GelreDome: ‘Van stewards blijf je af’

Burgemeester Ahmed Marcouch spreekt Ajacied Dusan Tadic én zijn club aan op het gedrag van de speler na afloop van de wedstrijd Vitesse - Ajax, zondag in stadion GelreDome. Aan de voet van het uitvak ontstond een opstootje, waarbij Tadic het aan de stok kreeg met een steward van Vitesse.

5 reacties

 • T blankhorst

  2 maanden geleden
  Al eens gezien hoe Ajax spelers reageren op beslissingen van scheidsrechters als het niet in hun belang is? Pure intimidatie, maar ja het is Ajax hé.
 • Marcel Bekhof

  2 maanden geleden
  je weet het toch: eerst komt Amsterdam, dan Ajax, en pas na een hele hele lange tijd komt de rest van de wereld, vooral zolang de media constant hun oren laten hangen naar de grachtengordel.
 • G. Klement

  2 maanden geleden
  Het zoveelste voorval met deze club gedurende dit seizoen. Wordt toch echt eens tijd dat de KNVB gaat ingrijpen, ze voelen zich boven iedereen verheven.
 • Jan Kelder

  2 maanden geleden
  Ik zou zeggen: Stadion verbod voor 1 jaar !!!!
 • H Schubert

  2 maanden geleden
  Opgewonden types. Goed voorbeeld voor zgn supporters die dit gedrag als vrijbrief overnemen.