Volledig scherm
PREMIUM
Een rij voor de gratis koptelefoon bij Coolblue in Arnhem op vrijdagochtend. © Rolf Hensel

Concurrentie is blij met komst Coolblue naar Arnhem: ‘Ik hoop dat ze het lang volhouden’

videoARNHEM - De concurrentie maakt zich niet druk om de komst van Coolblue naar de binnenstad van Arnhem. Sterker nog: ze denken te kunnen profiteren van de nieuweling als trekker van nieuw publiek.

Bij Platte TV tegenover Coolblue weerklonk vrijdagochtend: ,,Coolblue is van harte welkom. Laat maar komen die mensen. Het wordt hier dan lekker druk en dan komen ze ook naar ons toe.”

Ook bij de Mediamarkt vinden ze het prima. Het gesprek  gaat al snel over het ‘elektronicarondje’ dat potentiële klanten hier straks gaan lopen. Op korte afstand van elkaar bevinden zich Coolblue, Platte TV, Mediamarkt. Ook de Steenstraat doet mee, met Fotovideo Smits en Van Hunen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.