De intensive care-afdeling van ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. De afgelopen dagen is in dit ziekenhuis opnieuw een toestroom van coronapatiënten te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
De intensive care-afdeling van ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. De afgelopen dagen is in dit ziekenhuis opnieuw een toestroom van coronapatiënten te zien. © Raphael Drent

Druk op Gelderse ziekenhuizen loopt flink op: fors meer patiënten met corona

ARNHEM - De druk op ziekenhuizen in deze regio loopt op. In de afgelopen week kwamen er steeds meer patiënten bij met klachten vanwege het coronavirus. Donderdag lagen er 55 patiënten op verpleegafdelingen van zes ziekenhuizen in de regio. Vorige week waren dat er nog 37. 

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?