Vitessenaar Edward Sturing hang een spandoek op in het centrum van Arnhem om zijn club aan te moedigen. De club speelt zondag de bekerfinale in de Kuip tegen Ajax.
Volledig scherm
Vitessenaar Edward Sturing hang een spandoek op in het centrum van Arnhem om zijn club aan te moedigen. De club speelt zondag de bekerfinale in de Kuip tegen Ajax. © Videostill

Edward Sturing heeft zijn strijdplan voor de bekerfinale al klaar: ‘Volle bak er in, erbovenop’

videoARNHEM - Met hulp van een zogeheten ‘verrijker’ steeg Edward Sturing maandagmorgen in de Arnhemse binnenstad naar grote hoogte. Het hoofd opleidingen van Vitesse was door het Platform Binnenstad Arnhem gevraagd de laatste twee van de in totaal honderd spandoeken, ter ere van de bekerfinale tegen Ajax, boven de winkelstraten te bevestigen aan de daarvoor bestemde staaldraden. 

 1. Ex-wielerprof is nu fietsburgemeester: ‘Het is druk met fietsers, maar beter dat dan thuis op de bank’
  PREMIUM

  Ex-wielerprof is nu fietsburge­mees­ter: ‘Het is druk met fietsers, maar beter dat dan thuis op de bank’

  ARNHEM - Maarten Tjallingii zette vijf jaar (en zes dagen) geleden een kroon op zijn wielercarrière door in de Nederlandse aanloop van de Giro d’Italia als eerste boven te komen op de Posbank. In hartje Arnhem mocht hij daarna, toegejuicht door duizenden stadgenoten, de blauwe bergtrui aantrekken. Na de Giro was het gedaan met wielrennen. Maar nog altijd is de fiets zijn beste vriend.
 1. De Stentor Nieuws Update | Ravage in Apeldoorn en tragische dood van peuter in Zwartsluis
  Play

  De Stentor Nieuws Update | Ravage in Apeldoorn en tragische dood van peuter in Zwartsluis

  17 mei
 2. We mogen weer: 'Telefoon sekswerkers staat roodgloeiend'
  Play

  We mogen weer: 'Telefoon sekswer­kers staat roodgloei­end'