Volledig scherm
Werkzaamheden van afgelopen vrijdag op en rond het Nijmeegseplein. © Rolf Hensel

Einde aan werkzaamheden rondom Pleijroute: Nijmeegseplein en N325 weer open

updateARNHEM - Het eind van alle wegwerkzaamheden in en rond Arnhem is er: het Nijmeegseplein bij stadion GelreDome is zondag in de vooravond vrijgegeven, de N325 volgde rond 21.00 uur. 

Verkeer vanuit de richting van Nijmegen kan nu weer rechtdoor richting het centrum van Arnhem. Ook het verkeer in tegenovergestelde richting kan weer zijn normale weg vervolgen.

Problemen met verkeerslichten

De Pleijweg vanaf Velperbroek richting Nijmeegseplein zat nog wat langer dicht. Dat had te maken met problemen met verkeerslichten, maar die zijn inmiddels opgelost en het eerste verkeer rijdt weer over de Pleijweg.

Arnhem en omgeving zuchtte de afgelopen weken onder de wegwerkzaamheden. Met name de afgelopen week stonden avond aan avond lange files in en rond Arnhem omdat de automobilisten de Pleijweg vanaf Velperbroek richting Nijmeegseplein niet konden gebruiken.  Daar kwam vrijdag nog de afsluiting van het Nijmeegseplein bij.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement