Het zwembad in Westervoort sluit per 2 april omdat de kosten voor het verwarmen van het bad niet meer zijn op te brengen, zo stelt eigenaar Hans Frieling.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zwembad in Westervoort sluit per 2 april omdat de kosten voor het verwarmen van het bad niet meer zijn op te brengen, zo stelt eigenaar Hans Frieling. © theo kock persfotografie

Energiecrisis nekt zwembad in Westervoort: ‘Nu verliezen 850 kinderen hun zwemles’

De energiecrisis nekt het zwembad van sportcentrum Sports Planet in Westervoort. Het binnenbad sluit op 2 april. Volgens eigenaar Hans Frieling is het financieel niet meer op te brengen om de energierekening te betalen. ,,We hebben met de gemeente geprobeerd een oplossing te zoeken. Helaas is dat niet gelukt.”

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.