De performance designers Tessa de Boer en Joris Suk van Maison the Faux  winnen de Gieskes-Strijbis Podiumprijs 2021, samen met deejay Carista Eendragt (midden). Het prijzengeld van 60.000 euro per winnaar is de grootste podiumprijs van Nederland. Het bedrag van de prijs mogen de kunstenaars naar eigen inzicht aanwenden ten behoeve van hun artistieke ontwikkeling.
Volledig scherm
PREMIUM
De performance designers Tessa de Boer en Joris Suk van Maison the Faux winnen de Gieskes-Strijbis Podiumprijs 2021, samen met deejay Carista Eendragt (midden). Het prijzengeld van 60.000 euro per winnaar is de grootste podiumprijs van Nederland. Het bedrag van de prijs mogen de kunstenaars naar eigen inzicht aanwenden ten behoeve van hun artistieke ontwikkeling. © Eigen foto

Erkenning voor het Arnhemse Maison the Faux: ‘Als je niet de gebaande paden volgt, maakt dat je kwetsbaar’

Het Arnhemse Maison the Faux heeft de prestigieuze Gieskes-Strijbis Podiumprijs gewonnen. Buiten alle gebaande paden van de modewereld kiezen Tessa de Boer en Joris Suk hun eigen weg. Daarvoor krijgen ze nu waardering.  ,,Deze prijs betekent veel. Heel veel. Dit is huge’’, zegt De Boer. 

0 reacties

  1. De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’
    PREMIUM
    Interview

    De slogans bij Henri Bloem zijn in Arnhem nét zo bekend als de wijn: ‘Soms zijn ze echt op het randje’

    ARNHEM - Nee, hij heet géén Henri Bloem. Michel van Tooren (65) opende exact 25 jaar geleden samen met zijn vrouw Marja (65) aan de Amsterdamseweg wijnspeciaalzaak Henri Bloem. De winkel groeide uit tot een begrip in de regio, niet in de laatste plaats vanwege de prikkelende spreuken die steevast op een bord voor de wijnzaak prijken. Een gesprek, aan de hand van vijf slogans uit het verleden.