Volledig scherm
Publiek vermaakt zich bij de eerste editie van FeestBeesten Festival op Stadsblokken in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

FeestBeesten Festival 2020 heeft eerste 2.500 kaarten al verkocht

ARNHEM - De kaartverkoop van FeestBeesten Festival 2020 gaat als een razende. Wie nu al weet dat hij zaterdag 23 mei volgend jaar op Stadsblokken in Arnhem-Zuid een feestje wil vieren, kan zich voor 15 euro laten registreren als ‘Gewaagde Vroege Vogel’. ,,En dat hebben al meer dan 2.500 mensen gedaan”, zegt Joey Hartkamp. ,,Niet normaal.”

De Arnhemse volkszanger organiseert FeestBeesten samen met zijn broer Michael. Maandagavond konden de gebroeders het feest van 2020 aankondigen. Nog geen dag later is meer dan een kwart van de 10.000 beschikbare tickets al verkocht. ,,Maar wie wil er nu niet voor 15 euro naar een festival?”, zegt Joey Hartkamp.

Hij is er trots op dat de eerste editie zo goed is verlopen. Niet alleen was de tent bij de John Frostbrug al een week voor het festival uitverkocht, de sfeer was ook uitmuntend, zegt de zanger, die zelf ook het podium betrad en dat hoogstwaarschijnlijk ook volgend jaar zal doen. ,,Het is helemaal geslaagd. Ik heb alleen maar vrolijke mensen gezien.”

Eerste keer is altijd spannend

Veel van die mensen vroegen zaterdag al meteen of er volgend jaar weer een FeestBeesten Festival is. Het antwoord is dus bevestigend. ,,Zo’n eerste keer is altijd spannend", zegt Hartkamp. ,,Ik ben er trots op dat we al drie dagen later de volgende editie kunnen aankondigen. En als het aan ons ligt, zijn we er over tien tot vijftien jaar nog altijd.”

Wie er, afgezien van Joey Hartkamp zelf, allemaal zullen optreden, op zaterdag 23 mei 2020? ,,Daar gaan we nu hard mee bezig.” Een regulier ticket voor het FeestBeesten Festival kost 25 euro. Wie zich nu al aanmeldt, betaalt 15 euro voor een kaartje.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigingen en straatroof in Zevenaar

    OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigin­gen en straatroof in Zevenaar

    ARNHEM/ ZEVENAAR - Oud zeer, nieuw zeer, opgekropte woede, ongeloof en toekomstplannen vlogen maandagochtend kriskras door de rechtszaal in Arnhem. Een 20-jarige Arnhemmer hoorde daar 200 uur werkstraf, 300 dagen voorwaardelijke celstraf en 8 maanden enkelband eisen, vanwege bedreigingen en een vernieling bij zijn moeder in 2017 en een gewelddadige straatroof in maart 2018 op een jongeman in Zevenaar.