Frank en Freek op cadeautjesjacht

Mensen in ArnhemFrank Beers (48) is met zijn zoontje Freek (3) op cadeautjesjacht vandaag. ,,Mijn vriendin wordt 40 en die gaat dat groots vieren, dus ben ik met hem de stad ingegaan. We hebben nog een zoon, Melle, maar die is 8 en moet naar school.”

Volledig scherm
Mensen in Arnhem: Freek (3) en Frank Beers (48) © Rens Plaschek

Hij kent zijn vriendin nu twaalf jaar. ,,Of nou ja, we kennen elkaar al langer hoor. Maar twaalf jaar geleden sloeg de vonk écht over.

Dat was geloof ik tijdens het 25-jarig jubileum van Café ’t Moortgat hier in Arnhem. Toen zijn we sinds een lange tijd weer met elkaar aan de praat geraakt en toen klikte het gewoon.”

,,Ik vond haar ook al wel langer leuk, maar dat was dé avond. We zijn altijd in Arnhem blijven wonen en we blijven hier voorlopig ook nog wel. We hebben een huis waar we eigenlijk altijd mee bezig zijn en dat bevalt ons wel.”

  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.