Gewonde bij steekpartij bij Spar in centrum van Arnhem

videoARNHEM - Bij een steekpartij bij de Spar-supermarkt aan het Willemsplein in Arnhem is vrijdagavond een gewonde gevallen. De politie is bezig met een onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Getuigen melden dat voorafgaand aan de steekpartij de dader en het slachtoffer met elkaar aan het vechten waren. Die vechtpartij mondde uit in een steekpartij.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. Op straat is veel bloed te zien. 

De politie zoekt nog naar de dader. In de Arnhemse wijk Geitenkamp is later in de avond nog wel een scooter gevonden die mogelijk is gestolen vlak na de steekpartij. De politie onderzoekt het verband tussen beide zaken nog.

Volledig scherm
De politie heeft een deel van het Willemsplein in Arnhem afgezet na de steekpartij. © Persbureau Heitink
Tips of aanvullingen op het nieuws?

 WhatsApp ons!

Stuur een bericht op 06-13322268. Mailen kan ook, naar: online@gelderlander.nl

  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.