De zwaar beschadigde vluchtauto van de 20-jarige verdachte wordt uit het water gehaald in Velp. Archieffoto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De zwaar beschadigde vluchtauto van de 20-jarige verdachte wordt uit het water gehaald in Velp. Archieffoto ter illustratie. © Roland Heitink/Persureau Heitink

‘Hij wil ons rammen, hij wil ons rammen!’ Agenten vrezen voor hun leven (en tikken belager de sloot in)

,,Hij wil ons rammen, hij wil ons rammen!” Dat schreeuwde een van de twee agenten op 17 april 2020, toen een vluchtende Arnhemmer, nu 20 jaar, hun politieauto tussen Arnhem en Nijmegen bijna tegen de betonnen middengeleider klemdrukte.

8 reacties

 • wilmar derks

  1 week geleden
  Er mag wel "kritisch" naar de tik worden gekeken??? WTF Het begint allemaal bij de verdachte die ervandoor gaat, zonder dat begin, was er ook geen tik.
 • Harm Platz Platz

  1 week geleden
  Een jonge gast, daarvoor geeft justitie een lage straf. Zodat hij geleerd heeft en het niet weer doet. Wat deze persoon nu heeft geleerd heeft is dat hij met wangedrag wegkomt.
 • H. Hielkema

  1 week geleden
  Knéttergek in dit land met die bizar lage straffen.
 • S. Puschaner

  1 week geleden
  Deze "gast" wordt beloond Niet te geloven Als hij Willem Alexander op de schoenen had gespuugd had hij 10 jaar cel gekregen
 • Helena D C M van duuren-lambregts

  1 week geleden
  Het zijn toch geen straffen die ze aan zo ,n jochie geven !! Verdorie het had 2 mensen hun leven kunnen kosten .Helemaal nooit geen rijbewijs meer geven en 1 jaar cel ,misschien kun je dan wat bereiken met die eigenwijze snotjongen .