Raadslid Mattijs Loor (D66). ,,Kun je met zo'n smalle vertrouwensbasis je werk nog doen? Die afweging moet wethouder Martien Louwers zelf maken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Raadslid Mattijs Loor (D66). ,,Kun je met zo'n smalle vertrouwensbasis je werk nog doen? Die afweging moet wethouder Martien Louwers zelf maken.” © Rens Plaschek

Hoe moet het nu verder in politiek Arnhem? ‘Wethouder Louwers moet zich afvragen of ze verder kan’

ARNHEM - Coalitiepartij D66 zegde donderdagochtend na een vergadermarathon het vertrouwen op in wethouder Martien Louwers (PvdA). Maar een meerderheid van de gemeenteraad steunt haar nog wel. Hoe moet dat nu verder? Raadslid Mattijs Loor, toekomstig fractieleider, legt het uit.

0 reacties

 1. De nachtegaal van Arnhem-Zuid heeft de achtervolging op Afro Bros ingezet
  PREMIUM
  Column Onderlangs

  De nachtegaal van Arn­hem-Zuid heeft de achtervol­ging op Afro Bros ingezet

  De nachtegaal van Arnhem-Zuid staat op YouTube. De vogel die is neergestreken in de struiken pal naast het pad waar ik dagelijks een rondje loop. Ik ontdekte hem in deze volgorde: ik stuitte eerst op een enorme telelens, vervolgens op de man die de telelens vasthield (gehuld in een camouflagepak) en pas veel later, thuis achter de computer, zag ik de nachtegaal zelf. Op het YouTubefilmpje dat de man geschoten had.
 1. De Stentor Week Update | Steekpartij Zwolle en GA Eagles promoveert
  Play
  VIDEO

  De Stentor Week Update | Steekpar­tij Zwolle en GA Eagles promoveert

  16 mei
 2. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’