Volledig scherm
PREMIUM
ArtEZ en Larenstein hielden in augustus samen met de HAN een introductiedag in de Arnhemse binnenstad. © Erik van 't Hullenaar

Hogescholen ArtEZ en Larenstein zitten in de groei

ARNHEM/VELP - De  kunstopleidingen van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten trekken opnieuw een recordaantal studenten. Ook Hogeschool Van Hall Larenstein zit, in vergelijking met vorig jaar, in de lift, al neemt de instroom in Velp iets af. 

Dat blijkt uit cijfers van de hbo-instellingen, die zoals te doen gebruikelijk op 1 oktober de balans van hun populatie hebben opgemaakt. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.