Honderden belangstellenden zien 400 kerstbomen in rook opgaan in Schuytgraaf

VIDEOARNHEM - Bij zorgboerderij de Buitenplaats in Schuytgraaf werden zondag 400 ingeleverde kerstbomen verbrand door de Arnhemse brandweer. Er waren enkele honderden belangstellenden.

De actie werd georganiseerd door de wijkvereniging van Schuytgraaf. De brandweer was ter plaats met een blusvoertuig en enkele brandweerlieden. De vele belangstellenden werden op warme chocolademelk getrakteerd maar ook op veilige afstand gehouden van het vuur. Dat laaide hoog op, maar had binnen 10 minuten al aan zijn felste kracht verloren.

Volledig scherm
In Schuytgraaf werden zondag 400 kerstbomen verbrand © dG
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.