Volledig scherm
PREMIUM
David Guetta op Dance Valley in Spaarnwoude in augustus van dit jaar. © EPA

Ik lijk op David Guetta. Een vogelverschrikker achter een mengpaneel

column remco kockIn de Jansstraat stapte ik met mijn zwager een stroopwafeltentje binnen voor een koffie to go. Ik bleef op afstand van de aan de koffiemachine rommelende man. Hij keek me aan en zei: ,,Jij hebt een bekend gezicht.”

Een bekend gezicht. Omdat ik hem niet kende, had ik een vermoeden. De koffiemaker keek me aan, onder zijn kale schedel zocht hij de naam die bij het bekende gezicht hoorde. ,,Ik kom er zo op”, sprak hij vastbesloten.

Eerlijk: in mij kwam, van onder naar boven, trots opzetten. Ik voelde het aankomen, het moment dat de kale koffiemaker iets ging zeggen als: ,,Je bent van die columns. Remco, uhm, Kock!?” Erkenning, en dat in het bijzijn van mijn in Utrecht wonende zwager.

Quote

Wanneer iemand mij uitmaakt voor David Guetta, weet ik: ik zie eruit als een heks met een baard.

  1. Zorgkantoor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya
    PREMIUM

    Zorgkan­toor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya

    ARNHEM/ ELST - De bewoners van de voormalige multiculturele zorginstelling Dunya Zorggroep uit Arnhem hoeven niet bang te zijn dat ze op straat terechtkomen als het pand waarin zij verblijven wordt gesloten. Menzis Zorgkantoor heeft geregeld dat er bij erkende zorgaanbieders in Arnhem en omgeving voldoende plekken beschikbaar zijn voor de cliënten met een migratieachtergrond.