Said El Hassnaoui (links) en zijn maat Mike Doulis ontsmetten, onder toeziend oog van directeur Roel Coppelmans, hun handen alvorens ze op weg gaan naar de zaal van het Posttheater om daar de voorstelling DNA van cabaretier Peter Pannekoek bij te wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
Said El Hassnaoui (links) en zijn maat Mike Doulis ontsmetten, onder toeziend oog van directeur Roel Coppelmans, hun handen alvorens ze op weg gaan naar de zaal van het Posttheater om daar de voorstelling DNA van cabaretier Peter Pannekoek bij te wonen. © Gerard Burgers

In het Arnhemse Posttheater klinkt bij de voorstelling van Peter Pannekoek weer de lach van het publiek

ARNHEM - In het Arnhemse Posttheater klonk dinsdagavond weer de lach van het publiek. Al had dat van cabaretier Peter Pannekoek nog wel wat vaker gemogen.

 1. Hoe Merhawi (18) maanden op straat moest doorbrengen: ‘Steeds meer Eritrese jongeren zitten in dit schuitje’
  PREMIUM

  Hoe Merhawi (18) maanden op straat moest doorbren­gen: ‘Steeds meer Eritrese jongeren zitten in dit schuitje’

  Veel spullen had hij niet. Wat kleren, zijn laatste geld en zijn mobiele telefoon. Hij pakte ze op en keek achterom, een plan had hij niet. Maar blijven was geen optie. Nog voor zijn 18de verjaardag vertrok Merhawi (‘liever geen achternaam’) vorig jaar maart uit het asielzoekerscentrum in Arnhem. Hij liep het gebouw uit en de poort door, zo onopvallend mogelijk. Het waren zijn eerste stappen in de illegaliteit.
 1. Ooievaarsnest slaat te pletter in Hoonhorst
  Play

  Ooievaars­nest slaat te pletter in Hoonhorst

 2. Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-foto's voor de Fotoacademie
  Play

  Zo beoordeelt Tom Meerman jullie zon-fo­to's voor de Fotoacade­mie