De appartementen aan de Jachthoornlaan in Arnhem: zes dagen lang verstoken van tv, internet en vaste telefoon nadat inbrekers verderop in een slooppand van Het Dorp de kabels van Ziggo vernielden.
Volledig scherm
PREMIUM
De appartementen aan de Jachthoornlaan in Arnhem: zes dagen lang verstoken van tv, internet en vaste telefoon nadat inbrekers verderop in een slooppand van Het Dorp de kabels van Ziggo vernielden. © DG

Inbrekers vernielen kabels in slooppanden Het Dorp: bewoners zes dagen zonder tv en internet

ARNHEM - Bewoners van twee flats aan de Jachthoorlaan in Arnhem hebben zes dagen zonder tv, vaste telefoon en internet gezeten nadat inbrekers de kabels hadden vernield van Ziggo in een slooppand van de voormalige gemeenschap voor gehandicapten van Het Dorp. 

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jeugdspeler Auke van West (17) slaat Upward in allerlaatste seconde langs Hattem

    Jeugdspe­ler Auke van West (17) slaat Upward in allerlaat­ste seconde langs Hattem

    Arnhem – Het is de allerlaatste seconde van de wedstrijd, wanneer de hockeyers van Upward op een 3-3 stand nog een strafcorner binnenslepen tegen Hattem. Met strafcornerspecialist Ties Koopmans op de bank, krijgt jeugdspeler Auke van West tijdens zijn basisdebuut dé kans om zichzelf onsterfelijk te maken. En dat doet hij. De 17-jarige Arnhemmer sleeppusht onberispelijk raak en helpt Upward daarmee aan de eerste drie broodnodige punten in de overgangsklasse A: 4-3.