De auto die de ingang van de parkeergarage Centraal blokkeert in de Willemstunnel in Arnhem.
Volledig scherm
De auto die de ingang van de parkeergarage Centraal blokkeert in de Willemstunnel in Arnhem. © Timo Bouman/Persbureau Heitink

Inrit parkeergarage Centraal geblokkeerd na ongeval in Willemstunnel

ARNHEM - De inrit van parkeergarage Centraal onder Station Arnhem Centraal is vanmiddag tijdelijk geblokkeerd na een aanrijding in de Willemstunnel. Een automobilist reed zich daar rond 14.00 uur vast op de middengeleider tussen de rijbanen in de tunnel en de toegang tot de garage.

Bij het ongeval zijn nog twee andere auto’s betrokken. Voor zover bekend is bij de aanrijding niemand gewond geraakt.

De Willemstunnel in het centrum van Arnhem.
Volledig scherm
De Willemstunnel in het centrum van Arnhem. © DG

Doorgaand verkeer dat door de Willemstunnel richting het Roermondsplein wilde, had weinig hinder van de aanrijding. Alleen tijdens het bergen van de auto ontstond enige vertraging op de Arnhemse Centrumring.

Het gaat regelmatig mis met verkeer in de Willemstunnel. Eind mei sloeg er (niet voor het eerst) een auto over de kop, met een verkeersinfarct als gevolg.

In april reed een vrachtwagenchauffeur zich klem op de toerit tot de parkeergarage omdat hij de instructies van zijn navigatiesysteem verkeerd interpreteerde.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement