Bij Derksen Veilingbedrijf wordt binnenkort kleding van Introdans geveild. Van links naar rechts: Corinne Roes, Albert Keddeman en Janette Krabbenborg.
Volledig scherm
Bij Derksen Veilingbedrijf wordt binnenkort kleding van Introdans geveild. Van links naar rechts: Corinne Roes, Albert Keddeman en Janette Krabbenborg. © Gerard Burgers

Introdans ruimt op en houdt met benefietveiling toch een beetje contact met het publiek

ARNHEM - Introdans bestaat 50 jaar en jubileert in september, ruimde op en veilt binnenkort unieke kostuums en rekwisieten. Via een livestream kun je meebieden. Online alvast een kijkje nemen in de schatkamer van het Arnhemse dansgezelschap kan nu al.

 1. De flexwerkplekken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’
  PREMIUM
  video

  De flexwerk­plek­ken van Sam (40) uit Klarenbeek ademen luxe: ‘Dit heb je nog nooit gezien’

  De Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen (40) deed in trendsettende kantoorconcepten. Én in evenementen; corporate top 100-bedrijven kwamen graag bij hem over de vloer. Maar die events zijn voorbij. Een week nadat corona vorig jaar de economie in pauzestand zette, gooide hij het roer om en focuste Verwaijen zich op het ‘kantoor 7.0'. ,,Mindblowing”, volgens hemzelf. Klarenbeek is zijn visitekaartje en klaar. Apeldoorn ook. Arnhem en Spijkenisse komen er aan.
 1. Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  Video van de Dag | Dit is de bekendste kat van Nederland (en binnenkort te zien op Netflix)

  21:59
 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland