Valeri Oyf (midden, armen over elkaar) op de tribune van Vitesse met onder andere Pascal van Wijk (geheel links) en Yevgeni Merkel (geheel rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Valeri Oyf (midden, armen over elkaar) op de tribune van Vitesse met onder andere Pascal van Wijk (geheel links) en Yevgeni Merkel (geheel rechts). © Joep Leenen

Jarenlang wanbeleid drijft Vitesse naar rand van de afgrond

Vitesse verkeert in een diepe bestuurlijke, financiële én sportieve crisis. Jarenlang wanbeleid wreekt zich in Arnhem. De club, in de voorbije decennia uitgegroeid tot subtopper in Nederland en verwend met Europees voetbal, staat op de rand van de afgrond.

1 reactie

  • herma spijkers

    2 maanden geleden
    Als de bestuurders van Vitesse zich enigszins in de persoon Michael van der Kuyt hadden verdiept, dan zouden ze hebben geleerd dat deze prima, maar harde zakenman, het geduld heeft om zaken naar zijn hand te zetten. Dat is hem gelukt bij een kavel in Blaricum, bij het speelpark Oud Valkeveen en bij het spel rondom een zetel in de gemeenteraad van Naarden. Telkens kwam de tegenpartij in tijdnood en nu zien we weer hetzelfde bij Vitesse (11 april).