Jurgen liep in Sevilla tegen een Colombiaanse op. En nu zijn ze samen

Mensen in ArnhemJurgen Fuselier (30) is met zijn Colombiaanse vriendin op  bezoek bij zijn familie in Arnhem. ,,Ik ben geboren en getogen in Elderveld, maar woon sinds kort in Heelsum. Dat is handiger voor mijn werk.” 

Volledig scherm

Hij werkt als kwaliteitsmanager voor een groenvoorziening. ,,Ik zorg voor groenprojecten. Groenstroken bijvoorbeeld, maar ook golfbanen. En we hebben met ons bedrijf geholpen met het aanleggen van de Jansbeek door Arnhem. Ook fleuren we graag binnensteden op.” 

Hoe hij aan zijn Colombiaanse vriendin komt? ,,Ik heb haar ontmoet tijdens een vakantie in Sevilla. Het was erg gezellig. We hadden nooit gedacht dat een lange afstandsrelatie stand zou houden, maar het bleef fijn om contact te houden en elkaar te zien. Het gaat nog steeds goed.”

  1. Turks Cultureel Centrum Arnhem keert zich fel tegen beschuldiging Doorbraak over band met Grijze Wolven
    PREMIUM

    Turks Cultureel Centrum Arnhem keert zich fel tegen beschuldi­ging Doorbraak over band met Grijze Wolven

    ARNHEM - 'Pure angstjagerij van beroepsopruiers’ noemen Arnhemse Turken het rapport van de linkse anti-fascistische actiegroep Doorbraak waarin het Turks Cultureel en Educatief Centrum Hoca Ahmed Yesevi wordt beschuldigd van nauwe contacten met de ultra-nationalistische Grijze Wolven. De organisatoren van het Turks Festival in Arnhem, verbonden aan de Türkiyem moskee aan de Maaslaan, vinden dat het onderzoek in de ‘afvalbak’ thuishoort.