Volledig scherm
PREMIUM
De Arnhemse vestiging van Novartis, aan de Velperweg. © Google Streetview

Kantoor Novartis aan Velperweg in Arnhem staat in de etalage

ARNHEM - Het kantoorcomplex van Novartis, op de hoek van de Velperweg en de Raapopseweg in Arnhem, staat sinds deze week in de etalage. Op het gebouw rust een kantoorbestemming, maar het wordt waarschijnlijk omgebouwd tot een wooncomplex met appartementen. 

Het complex van 8.000 vierkante meter vloeroppervlakte komt vrij doordat Novartis komend najaar verkast naar Amsterdam.

Met het vertrek van de farmaceutische onderneming verdwijnen circa 300 banen uit Arnhem. Novartis is een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat onderzoek doet naar medicijnen en die produceert en verkoopt. De vestiging in Arnhem dient vooral als handelslocatie.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigingen en straatroof in Zevenaar

    OM eist taakstraf, cel en enkelband tegen Arnhemmer (20) voor bedreigin­gen en straatroof in Zevenaar

    ARNHEM/ ZEVENAAR - Oud zeer, nieuw zeer, opgekropte woede, ongeloof en toekomstplannen vlogen maandagochtend kriskras door de rechtszaal in Arnhem. Een 20-jarige Arnhemmer hoorde daar 200 uur werkstraf, 300 dagen voorwaardelijke celstraf en 8 maanden enkelband eisen, vanwege bedreigingen en een vernieling bij zijn moeder in 2017 en een gewelddadige straatroof in maart 2018 op een jongeman in Zevenaar.