Klokken Eusebiuskerk in Arnhem staan stil op 2 minuten over 4

ARNHEM - De klokken van de Eusebiuskerk in Arnhem staan stil. De wijzers zijn blijven steken op het tijdstip 2 minuten over 4. De technische man van de Stichting Eusebius Arnhem doet onderzoek naar de oorzaak van de problemen. Het streven is het uurwerk zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen.

Het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met het ‘grootste horloge van Arnhem’. In de zomer van 2017 werd de toren door bliksem getroffen en daarbij werd ook het uurwerk van het kerkgebouw beschadigd. Het duurde tot februari 2018 voor de wijzers weer de juiste tijd aangaven.

Volledig scherm
De klokken van de Arnhemse Eusebiuskerk zijn blijven steken op 2 minuten over 4. © DG
De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrekkersdebat NOS: ‘Jesse Klaver!’
    video

    Politieke kopstukken laten zich zien op Arnhemse Markt voor lijsttrek­kers­de­bat NOS: ‘Jesse Klaver!’

    ARNHEM - Het bleef een lange tijd onzeker of politieke kopstukken als Mark Rutte en Lodewijk Asscher naar Arnhem zouden komen voor het landelijke lijsttrekkersdebat van de NOS. Dat vanwege de schietpartij in een tram in Utrecht waarbij maandag meerdere doden en gewonden vielen. Eén voor één druppelden de politici dinsdagavond toch het provinciehuis binnen voor de laatste grote krachtmeting voor de Provinciale Statenverkiezingen.