Volledig scherm
Beide auto’s zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Kop-staartbotsing op Amsterdamseweg in Arnhem

ARNHEM - Op de Amsterdamseweg ter hoogte van de kruising met de Dreijenseweg in Arnhem heeft woensdagavond een flinke kop-staartbotsing plaatsgevonden. De bestuurders van de twee zwaar beschadigde auto’s zijn door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken. 

Of de twee automobilisten ook zijn meegenomen naar het ziekenhuis is vooralsnog niet bekend. Het ongeluk ontstond toen de voorste auto voor het verkeerslicht stond te wachten om af te slaan naar Oosterbeek. De achterste auto knalde vervolgens met flinke vaart op zijn voorganger. 

De afslag naar Oosterbeek is korte tijd door de politie afgesloten geweest. Dit heeft voor een kleine vertraging gezorgd. Een bergingsbedrijf heeft de twee toegetakelde auto’s inmiddels afgesleept.

  1. Zorgkantoor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya
    PREMIUM

    Zorgkan­toor Menzis heeft plaatsen in zorgcentra achter de hand voor bewoners voormalige Zorggroep Dunya

    ARNHEM/ ELST - De bewoners van de voormalige multiculturele zorginstelling Dunya Zorggroep uit Arnhem hoeven niet bang te zijn dat ze op straat terechtkomen als het pand waarin zij verblijven wordt gesloten. Menzis Zorgkantoor heeft geregeld dat er bij erkende zorgaanbieders in Arnhem en omgeving voldoende plekken beschikbaar zijn voor de cliënten met een migratieachtergrond.