Volledig scherm
PREMIUM
Sam Verwaijen, directeur van Green DNA Sam Waijenberg, in de vestiging van Mr Green aan aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn. Het filiaal heeft een brasserie met een spectaculaire bar en led-wall waarop een waterval in 3D naar beneden valt. © Rob Voss

Korenmarkt krijgt trendy flexwerk-kantoor en luchcafé: ‘Waanzinnig goed’

ARNHEM - Ontwikkelaar Green DNA uit Apeldoorn broedt op een plan voor een hip kantoor voor flexwerkers met horeca onder de titel Mr Green in de leegstaande panden achter de Korenbeurs in Arnhem. Ook wordt bekeken of een combinatie mogelijk is met een hotel of een andersoortige formule.

Volledig scherm
De leegstaande horeca op de Korenmarkt waarvoor Green DNA toekomstplannen voorbereidt. © DG

,,We onderzoeken de mogelijkheden, er staat nog niets vast”, stelt ontwikkelaar Sam Verwaijen van Green DNA. 

Het eerdere plan van Oosterbeker Cor Posse voor een hostel met indoorcamping is van de baan. De aankoop van het pand ging niet door. ,,De investeerder is helaas afgehaakt”, zegt Posse. 

De gemeente gaf in maart vorig jaar al wel de omgevingsvergunning af voor verbouwing  van het pand  met de nummers Korenmarkt 7 (voorheen Café Madame Touché) 8 (voorheen Club Akazar) en 9 (voorheen restaurant Sakura).

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement