’t Venster in Arnhem is niet de enige school die ouders een e-mail stuurde over kledingvoorschriften. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
’t Venster in Arnhem is niet de enige school die ouders een e-mail stuurde over kledingvoorschriften. Foto ter illustratie. © Getty Images

Leerlingen van ’t Venster mogen niet in badkleding naar school: ‘Zo ga je ook niet naar je werk’

ARNHEM - Leerlingen van 't Venster in Arnhem mogen niet in badkleding naar school. Geen bikini of zwembroek dus in de schoolbanken. Wie zich met te weinig kleding aan op school vertoont, wordt naar huis gestuurd. 

7 reacties

 • E.B. de Boer

  1 maand geleden
  @Henk Hartog....kleding, hoeveel of wat voor soort dan ook, is nooit de oorzaak van verkrachting of aanranding!! De oorzaak ligt bij de "daders" die de grenzen van een ander niet respecteren. Hoe durf je de verantwoordelijkheid te leggen bij de slachtoffers! Ga je schamen.
 • Wetters

  1 maand geleden
  Ja, en dan zijn er nog ouders die dit goed vinden? Je vraagt je toch af....
 • Willem Post

  1 maand geleden
  Ligt ook wel aan de ouders, hoe je kinderen naar school gaan.
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Heel verstandig om leerlingen alvast voor te bereiden op het werkzame leven na de schoolperiode. Wellicht handig om ook te noemen dat in sommige beroepen waar je veel met mensen te maken hebt, het hebben van een piercing in je gezicht niet altijd op prijs wordt gesteld.
 • Eric

  1 maand geleden
  Ja, en dan zijn er nog ouders die dit extreme gedrag goedkeuren. Over opvoeden gesproken, blijkbaar wordt dat aan de school overgelaten!