Volledig scherm
In een woning aan de Van Galenstraat in Arnhem is woensdagochtend een lichaam aangetroffen. © Timo Bouman / Persbureau Heitink

Lichaam aangetroffen in woning Van Galenstraat

UpdateARNHEM - In een woning aan de Van Galenstraat in de  Arnhemse wijk Presikhaaf is woensdagochtend een lichaam aangetroffen door politie. Agenten gingen de woning binnen na een melding dat de bewoner al tijden niet gezien was.

Die melding kwam van Volkshuisvesting Arnhem. Medewerkers van de corporatie werden dinsdagavond aangesproken door verontruste flatbewoners en deden daar melding van bij de wijkagent.

De politie wil die lezing niet bevestigen omdat er in de woning nog onderzoek wordt gedaan naar de doodsoorzaak. Daaruit zal moeten blijken hoe lang het lichaam al in de woning ligt.

Het stoffelijk overschot is inmiddels uit de woning gehaald en wordt overgebracht naar Forensische Opsporing in Elst, waar verder onderzoek wordt gedaan.

Volgens buurtbewoners is de man ongeveer negen maanden geleden voor het laatst gezien, maar werd niet eerder alarm geslagen omdat de bewoner vaker onverwacht en voor langere tijd op vakantie was.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement